Lista av produkter från BOSS Green

BOSS GREEN är Hugo Boss serie av kläder som inte bara ser sportiga ut. BOSS GREEN är dessutom fyllda av funktion, pikétröjor i material som torkar snabbt och tål solen på golfbanan, tröjor som har vattenavstötande egenskaper mm. Kläder från BOSS GREEN är kläder som är till för att slitas på utan att tappa stilen.

HUGO BOSS står för innovation, kreativitet och framsteg. Dess mål är att ytterligare befästa sin position som en ledande internationell modekoncern och växa med sina varumärken. HUGO BOSS implementerar stränga design- och kvalitetsstandarder för att producera överlägsna produkter som ger valuta för pengarna. Alla varumärkeskollektioner följer en livsstilsfilosofi med en distinkt varumärkessignatur. CHEF. Kärnvarumärket BOSS står för tydlig, modern design och högkvalitativa detaljer. En perfekt passform och speciellt utvalda tygkvaliteter utgör utgångspunkten för BOSS-kollektionerna - för män och kvinnor, för alla tillfällen.

Mindre
Product added to compare.

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.