Lista av produkter från Stenströms

Stenströms har arbetat med tidlös design och förstklassiga material i 120 år. Vår målsättning är att producera produkter med respekt och omsorg för människor och miljö.

Tillsammans med leverantörer och affärspartners som delar våra värderingar har vi ett långsiktigt perspektiv och en strävan att hela tiden utvecklas och bli bättre. När vi väljer samarbetspartners måste vi känna oss säkra på att vi har gjort rätt val i alla avseenden. Vi är ett öppet och ansvarsfullt företag, och vi förbättrar ständigt vår kunskap och agerar för att skapa en positiv inverkan på vår omvärld. I vår verksamhet lägger vi också människan i centrum för allt vi gör. Vi kompromissar aldrig när det gäller kvaliteten på våra produkter. För oss är det självklart att vi ställer samma krav på säkerhet, respekt och jämlikhet bland våra medarbetare som vi gör på våra partners. Våra medarbetare ska kunna känna sig stolta över att vara en del av Stenströmsfamiljen.

Med stolthet sedan 1899

Året var 1899. Skräddaren August Stenström i Helsingborg var överbelastad med beställningar. Ryktet att han gjorde de bästa och mest moderiktiga skjortorna hade spritt sig och tidens eleganta herrar ville alla ha en Stenströmsskjorta. Samma år byggdes den första Stenströms fabriken - i hjärtat av Helsingborg. 1912 hade fabriken vuxit till Skandinaviens största skjortfabrik med 140 anställda.

I dag, drygt 100 år senare, har ryktet om vår unika kvalitet nått långt utanför landets gränser, och fortfarande görs de flesta sömnadsmomenten för hand av våra erfarna medarbetare. Varje Stenströmsskjorta genomgår över 60 arbetsmoment. Enbart kragen bearbetas i 25 olika steg för att få den speciella känsla som är så utmärkande för en Stenströmsskjorta. Produktionen har moderniserats under våra drygt 100 år, men vissa moment kan inte automatiseras om man vill göra en skjorta som skiljer sig från mängden. Och som behåller sin form, elegans och komfort år ut och år in.

Genom lång erfarenhet och hårt arbete har vi funnit det gyllene förhållandet mellan skjortans kvalitet och förmågan att anpassa skjortan till dina önskemål. Vi ger dig premiumkvalitet och fördelarna med skräddarsytt hantverk samt möjlighet att få en fantastisk produkt varhelst du befinner dig i världen.

Vår strävan efter perfektion är drivande när vi reser runt i världen för att hitta de bästa materialen och de senaste trenderna - så att vi kan fortsätta utveckla skjortan och känslan av att bära den. Sedan 1973 är vi stolta leverantörer till Sveriges kung och numera även drottningen och kan därmed titulera oss Kungliga hovleverantörer.

Mindre
Product added to compare.

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik.